EVERYTHING ABOUT بسته بندی اثاثیه منزل

Everything about بسته بندی اثاثیه منزل

Everything about بسته بندی اثاثیه منزل

Blog Article

مریم باسلام.. پدربزرگ و مادربزرگم با فاصله دوسال فوت کردند... بعد از فوت هر دو ارث پدری تقسیم شد ولی مادر من سهم کمتری گرفت..به وعده اینکه بعدا دایی ها به او میدهند و دایی ها سر وعده نماندند.

مرحومه ۴ فرزند داشته است که ۱ پسر و ۱ دختر ایشان قبل از مادر فوت کرده اند و فعلا ۲ دختر زنده هستند.

در صورتی که شما سهم تان را می خواهید و بقیه موافقت ندارند و یا انکار می کنند می توانید حضوراً به یک وکیل مراجعه نموده و از طریق شکایت و طرح دعوای حقوقی اقدام نمایید.

حسن این روش این است که شرایط انجام ان را قانون تعیین نموده و میل و تصمیم آن یک دختر در تعیین شرایط نقشی ندارد.

فرزندانی که فوت کرده اند نه خودشان و نه فرزندانشان ارثی نخواهند برد.فقط به دو دختری که در زمان فوت مادرشان زنده بوده اند ارث می رسد.هر دو مساوی.

سلام شوهر خواهر من فوت کرده و یک دختر دارد و مادر شوهرش در قید حیات است

هر گاه عمو و عمه با هم باشند در صورتی که همه امی باشند ترکه را بالسویه تقسیم می نمایند و در صورتی که همه ابوینی یا امی باشند حصه ذکور (آقایان) دو برابر اناث (خانم ها) خواهد بود.

اسی دختر از مادر ناتنی خود ارث میبرد ؟مادرش قبلا فوت کرده پدرش مجدد ازدواج کرده و حالا ان زن نیز فوت کرده الان دختر زن اول از فوت زن دوم ارث میبرد؟

چیزی تخت عنوان حق شیر در قانون به رسمیت شناخته نشده است .سهم شما معادل و برابر سهمی است که عموی شما می برد.

الان باید چکارکنیم که توافقی فرزندان هر مادر خانه شان بینشان تقسیم شود.یعنی فرزندان مادر اول به خانه آن برادران دخالت نداشته باشند و برعکس

بنده دختر عمه ای داشتم که بعد از شوهرش فوت کرد و با توجه به اینکه اولاد و خواهر و برادری نداشت تقسیم ارث ایشان چگونه است؟ و اینکه شوهر ایشان قبل از ایشان فوت کرده و صاحب خواهر و برادر تنی و ناتنی می باشد آنها نیز ارث می برند یا نه؟

در تقسیم  پنج سدس (یک ششم) و یا دو ثلث (یک سوم) که از حصه اعمام (عمو و عمه ها) باقی می ماند بین اعمام ابوینی عمه ها و عموهای پدر و مادری) یا ابی (پدری) حصه ذکور (آقایان) دو برابر اناث more info (خانم ها) خواهد بود.

 تمام افرادی که در طبقه دوم قرار می گیرند در صورتی ارث می برند که برای متوفی در طبقه اول وارثی وجود نداشنه باشد زیرا در صورت وجود افرادی در طبقه اول ترکه بین آنها تقسیم شده و دیگر نوبت به افراد طبقه دوم نخواهد رسید.

چنانچه پسر منحصر یا متعدد باشد به  همراه پدر و متوفی چون همگی در طبق اول قرار دارند ارث می برند به اینصورت که سهم الارث پدر و مادر متوفی یک ثلث (یک سوم) ترکه خواهد بود و مابقی به قرابت به فرزند یا فرزندان پسر می رسد که به تساوی بین خودشان تقسیم می کنند.

Report this page